Aktiviteter

Kurser

Eftermiddags møder

Uddannelse

Forskning

Kurser

Danske Kurser

I forbindelse med selskabet vil der løbende blive afholdt kurser, derudover findes der en række andre danske kurser med interesse for thorax radiologer, vi vil forsøge at samle dem alle her.

Internationale Kurser

Flere organisationer afholder internationale kurser med et thorax radiologisk fokus. De nok mest kendte er IDKD kurserne i Davos hvert 4. år og ESTI’s (European Socity of Thoracic Imaging) årlige kongres. En opdateret kursus kalender vil være tilgængelig her på siden.

Danske kurser

Fremtidige kurser vil fremgå på siden så snart foreningen får kendskab til dem.

Internationale Kurser

American College of Radiology HRCT kursus

Dette et af de bedste og mest omfattende kurser indenfor HRCT. Kurset strækker sig over 3 dage med nogle af de dygtigste undervisere indenfor området. Derudover rig mulighed for personlig supervision og masser af cases. Afholdes flere gange årligt i 2018 i perioderne 7-9 Juni og 3-5 Oktober. Afholdes på ACR’s kursuscenter i Reston, Washington DC, USA.

ICIS Annual teaching meeting 2018

Afholdes i Menton, Frankrig imellem d. 7-9 Oktober og har som altid fokus på alle aspekter af onkoradiologien herunder thorakale neoplasmer. Opbygget som en kombination af forelæsninger og hands on sessioner.

HRCT kursus Leuven

Igen i år afholdes dette succesfulde og altid fuldtegnede europæiske HRCT kursus. Det afholdes i Leuven, Belgien imellem d. 11-13 Oktober 2018.

ESTI Winther Meeting 2018

Afholdes i Tromsø imellem d. 6 og d. 8 December.

Afholdte kurser

Luk menu