Aktiviteter

Kurser

Eftermiddags møder

Uddannelse

Forskning

Kurser

Danske Kurser

I forbindelse med selskabet vil der løbende blive afholdt kurser, derudover findes der en række andre danske kurser med interesse for thorax radiologer, vi vil forsøge at samle dem alle her.

Internationale Kurser

Flere organisationer afholder internationale kurser med et thorax radiologisk fokus. De nok mest kendte er IDKD kurserne i Davos hvert 4. år og ESTI’s (European Socity of Thoracic Imaging) årlige kongres. En opdateret kursus kalender vil være tilgængelig her på siden.

Danske kurser

Nordic Congress of Radiology

I år afholdes Nordic Congress of Radiology i København imellem d.22 og 24 maj. Fredag er der 3 fulde sessioner med thorax radiologi, som spænder bredt fra intervention, dual energy CT i thorax, HRCT ved bindevævssygdomme og lungecancer screening med resultaterne fra NELSON studiet.

1 dags-kursus i HRCT skanning ved interstitielle lungesygdomme

D. 6. juni 2019 arrangerer Dansk Lungemedicinsk Selskab 1 dags kursus for lungemedicinere og radiologer. Alle foredrag holdes i samarbejde mellem en radiolog og lungemediciner. Kurset afholdes mellem kl. 09.30 og 17.30 på Crowne Plaza Copenhagen Towers. Husk tilmeldinger, begrænsede pladser.

Internationale Kurser

ESTI-Fleischner joint meeting 2019

Afholdes i Paris, Frankrig imellem d. 09-11 maj. Hele spektret af thoraxradiologi er repræsenteret og det er som altid et mix af forelæsninger og workshops.

American College of Radiology HRCT kursus

Dette et af de bedste og mest omfattende kurser indenfor HRCT. Kurset strækker sig over 3 dage med nogle af de dygtigste undervisere indenfor området. Derudover rig mulighed for personlig supervision og masser af cases. Afholdes flere gange årligt i 2019 i perioderne 10-12 Juni og 2-4 Oktober. Afholdes på ACR’s kursuscenter i Reston, Washington DC, USA.

ICIS Annual teaching meeting 2018

Afholdes i Verona, Italien imellem d. 7-9 Oktober og har som altid fokus på alle aspekter af onkoradiologien herunder thorakale neoplasmer. Opbygget som en kombination af forelæsninger og hands on sessioner.

HRCT kursus Leuven

Igen i år afholdes dette succesfulde og altid fuldtegnede europæiske HRCT kursus. Det afholdes i Leuven, Belgien imellem d. 10-12 Oktober 2019.

Luk menu